24 Μαΐ 2009

Η πρώτη μεσα στο 2009

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, επιστρεψαμε δριμύτεροι. Αυτή τη φορά θα κάνουμε την πρώτη μας διαδρομή ανάποδα. Πριόνια - Λιτόχωρο .
Ξεκινήσαμε νωρίς από Θεσσαλονίκη και στις 08:00 έχουμε ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, πολύ φουριόζοι. Διψασμένοι μετά από επτά μηνών απουσία αρχίζουμε και κατεβαίνουμε γρήγορα. Φτάνουμε πολύ γρήγορα στη Μονή Αγίου Διονυσίου και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Το μεγάλο μας λάθος!
Μας παρασέρνει η κατηφορική διαδρομή και χάνουμε όλη τη μαγεία της. Δεν απολαμβάνουμε το τοπίο και τη φύση παρά μονο περπατάμε πολύ γρήγορα για να φτάσουμε στο προορισμό μας. Έχουμε ξεχάσει ότι δεν μας κυνηγάει κανείς και τρέχουμε ασταμάτητα.

Η μεγάλη έκπληξη!
Πάνω στο σημείο "πόρτες" (φαντάζομαι οι περισσότεροι που ανεβαίνουν θα το ξέρουν) βρήκαμε τον κύριο Ελευθέριο Ελευθερίου. Είχε ανέβει να αποχαιρετήσει τον Όλυμπο, μιας και δεν ξανά ανέβαινε από ότι μας είπε. Μας φάνηκε πολύ περίεργο πως είχε ανέβει ώς εκεί και στη συνέχεια που καταλάβαμε τη διαδρομή που είχε διανύσει απλά μείναμε με ανοικτό το στόμα. Μπράβο κυρ Λευτέρη!!!

Ο μεγάλος πόνος!
Φτάσαμε στο Λιτόχωρο μετά από 4 ώρες. Τρισευτυχισμένοι μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκουραστήκαμε. Το πρόβλημα αρχίζει άπο της επόμενη μέρα και διαρκεί για περίπου 5 ημέρες. Ασταμάτητος πόνος των ποδιών από το πιάσιμο. Ελπίζω την επόμενη φορά να το σκεφτούμε και να κάνουμε και καμιά ¨διατακτική"!
Posted by Picasa

1 σχόλιο:

kostas είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ?
ΚΩΣΤΑΣ